vrijdag 22 juni 2012

theelichtjesdoosje

afgelopen dinsdag vertelde een van de dames, die op de BSO van mijn kleuter werken, dat zij aanstaande maandag jarig is. LEUK ..... was mijn eerste reactie maar die slikte ik heel snel weer in toen zij verder ging met haar verhaal en aangaf dat drie jaar geleden, op dezelfde dag - haar verjaardag -  haar vader is overleden.
Even heel snel terug rekenend beseft ik dat zij op dat moment ook nog pas zwanger van haar eerste kindje geweest moest zijn ...... jeetje, wat een lading heeft 25 juni voor haar gekregen.
Ik vertelde al dat ik, nog niet zo verschrikkelijk lang geleden, het scrappen heb ontdekt. Veel verder dan een workshop "huis met mini erin" en een dubbele layout (weet echt even niet meer hoe we dat dan noemen) in herfststijl ben ik nog niet gekomen. Maar ik bedacht dat ik voor betreffende dame misschien iets kon maken om aanstaande maandag iets minder donker voor haar te maken ..... een theelichtjesdoos moest het worden - met inhoud uiteraard. Het heeft wat tijd gekost, dacht echt dat het veeeeeeel sneller zou gaan. Het heeft ook nog wat papier, dubbelzijdig plakband en bloed, zweet en tranen gekost - dat krijg je als je de "handleiding" maar half leest daardoor verkeerd plakt en uiteindelijk opnieuw kunt beginnen.
En dit is het resultaat, mijn allereerste, maar beslist niet laatste theelichtjesdoos ..... met inhoud.


doosje open


en nog een closeupje van't blommetje


gebruikt heb ik papier van WeR Memory Keepers Anthologie en't blommetje heb ik met een stans van Tim Holtz gemaakt.
3 opmerkingen:

 1. Superschattig! Dat zal zeker voor een beetje licht zorgen. Lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi mariette

  Wat heb je schattig doosje gemaakt.

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww wat een mooi theelichies doosje!
  mooi papier en erg netjes afgewerkt!
  je hebt een talentje hoor, je zou mijn 1e kaartjes eens moeten zien hihi.
  by the way: een dubbele LO heet een spread.
  sja ik weet òòk eens wat(bloos)
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen