dinsdag 12 juni 2012

Honey, I'm back ....

tenminste zo voelt 't voor mij. Na een, best wel, niet zo heel erg leuke tijd kan ik nu idd zeggen "honey I'm back".
De afgelopen maanden waren zwaar, geen paniek dit gaat geen klaagbericht worden, maar van de meest "vreemde" kanten voelde ik mij super gesteund. Mensen die mij niet persoonlijk kennen maar "alleen" van social media (moeilijk woord voor, in dit geval, Twitter) stuurden mij per tweet en zelfs per kaart en hart onder de riem - lieve schatten, jullie weten niet half hoe goed dit heeft gedaan.
Ik heb begrepen dat ik er "mag zijn", begin mij door jullie zelfs een beetje leuk te vinden (even een beetje theatraal zijn) en heb de leukste dingen, ook over mij, ontdekt.
In 2011 rond deze tijd had niemand mij moeten vertellen dat ik nu paard zal rijden. ECHT NIET was mijn antwoord geweest, en nu ....... ben ik bijna niet meer vanaf te slaan. Na een, meer dan, aarzelende toenadering in november want ....... hey, ze zijn echt wel super groot als je maar 1.62m bent en die poten (sorry benen) met ijzer eronder zijn zeker niet te onderschatten, ben ik nu helemaal in LOVE. De eerste maanden (tot ergens begin april) is mijn instructeur braaf naast mij en't paard mee gelopen, ja ook in draf - die man heeft ondertussen een megaconditie - en durfde ik net nog te ademen boven op het paard in een hoogte waar de lucht al aardig dun werd (ja, zo groot was hij - de ruin dus). En nu ..... de paardenwereld ligt nog net niet aan mijn voeten.
Een andere ontdekking is dat HAKEN echt super leuk is - ja, dat truttige gedoe. Schuld aan  mijn nieuwe verslaving is niemand minder dan Nicollie van http://nicollie.wordpress.com/ . Zelden zo een creatief mens gezien en trotse "adoptiemoeder" van Trippel, Trappel en Ollie - twee heerlijke muizen en een allerschattigste olifant (zegt hun grootste fan). Ikzelf ben ondertussen, dankzij Nicollie, ook eigenaar van een muis - Minnie. Minnie is, dacht ik tenminste, als verstekkeling bij mij aangekomen (ik heb Nicole er toen even op gewezen dat Trippen en Trappel mischien toch wel een jongen en een meisje zijn en dat hun kindje bij mij is). Achteraf hoorde ik dat Minnie het nichtje van T&T is. Madame was op vakantie bij T&T en zette daar de boel op stelten - vakantiehuisje en winkeltje van T&T. Als ik het goed heb begrepen hebben ze haar toen in een enveloppe geduwd en mijn kant op gestuurd. Om een lang verhaal kort te maken: Minnie zet nu hier de boel op stelten, heeft nog steeds geen eigen bed want: matras is te kort, te lang, te breed, te smal, te hard, te zacht, kleur van't beddengoed is jakkie en ga maar zo door. Madame slaapt nog steeds prinsessenheerlijk samen met mij, de twee katten en (in het weekeinde) het baasje in het grote bed. Ik moet hier toch echt iets aan gaan doen want zo klein ze is ze weet alles van breed maken.
Sinds kort ben ik ook into scrappen, niet minder verslavend dan kralen trouwens. Had nooit verwacht dat ik dit ooit leuk zou vinden maar het is geweldig. Zo veel meer dan een fototje op papier plakken en en tekstje erbij zetten (sorry, maar dat was mijn idee). Ik ben er helemaal stil van, je kunt zoveel mooie dingen met papier maken.
Binnenkort zal ik proberen foto's te plaatsen van de dingen die ik gemaakt heb - is nog niet veel. Minnie kennende zal Minnie ook op de foto willen, leren jullie haar ook gelijk kenne. En misschien, als een van de paarden het wil, zal ik wat pics van mijn nieuwe grote liefdes laten zien o.a. een Tinker (goggel het maar even - machtig mooi, zeg ik dan)

2 opmerkingen:

  1. Waah, wat leuk! Een stukje over mij *bloos* T&T&O en Minnie! :) luistert ze nu nog niet? T&T schudden meewarig hun hoofd... Misschien moet je wat strenger zijn en teveel koekjes is ook niet goed voor haar, daar gaat ze van stuiteren. ;)
    Enne, welcome back! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, welkom trug!!! Ik heb je zo gemist!!

    BeantwoordenVerwijderen