maandag 16 juli 2012

Memories ....

In april van dit jaar heeft een, mij dierbare, collega te horen gekregen dat hij een ernstige vorm van longkanker heeft waar niets meer aan te doen is. Om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren (tenminste dat neem ik aan) krijgt hij chemotherapie waar hij telkens weer opnieuw flink ziek van is.
Woensdag is hij jarig, de BIG 50, ik ben benieuwd hoe zijn dag zal zijn, hoe het met hem gaat en of hij en zijn vrouw van deze dag kunnen genieten en samen nieuwe herinneringen kunnen maken.
Normaal gesproken doen wij op ons werk niets met verjaardagen, tenminste niets met persoonlijke cadeaus maar deze keer wil ik het anders doen.
De afgelopen dagen ben ik bezig geweest en heb voor mijn collega en zijn vrouw en herinneringendoos gemaakt. Een doos waar je tastbare herinneringen in kunt stoppen zoals dat zakje suiker uit dat strandtentje in St. Tropez (waar zij nog naar toe willen) of die ene foto waar hij zo een gek gezicht trekt, dat boodschappenlijstje van haar voor hem. Je kunt het denk ik zo gek niet verzinnen overal kleven dierbare momenten en herinneringen aan.
Ik hoop dat mijn cadeau in goede aarde valt en dat zij mij niet al te bemoeizuchtig vinden zij veel gebruik kunnen maken van mijn cadeau.

Memories


ik wilde de letters in dezelfde kleuren als het papier hebben, als je heel goed kijkt (boven de schaduw) kun je het misschien zien


tekst in de doos


voorkant van de herinneringen


en nog een kaart in dezelfde stijlVanavond pak ik de doos in en zet hem morgen op kantoor. Collega heeft verteld dat hij woensdag even naar het werk zou komen. Helaas zal ik hem niet zien omdat ik dan niet op kantoor ben.

1 opmerking:

  1. ik geloof neit dat ze zo'n mooi/lief gebaar als bemoeizuchtig opvatten, denk juist dat ze het heel erg waarderen.
    Je hebt iig een heel erg mooi kistje gepimpt mooi papier heb je er ook bij uitgekozen.
    ow en je kaartje is natuurlijk ook erg mooi hoor :)
    groetjes Simone

    BeantwoordenVerwijderen