maandag 20 augustus 2012

What's cooking .....

"toastjes" ..... dat was het antwoord toen ik minniemij laatst vroeg waar ze zin in had (avondetentechnisch). Aangezien we toch nog in de auto zaten, even snel bij de lokale winkel op de rem getrapt en, samen met mijn lekkerbekje, de winkel nog net niet leeg gekocht.
Schatje van mij had allerhande suggesties .... salades, vleesjes, verschillende soorten toastjes "en die doen we dan in een koekjestrommel, dan blijven ze lekker".
Een keer thuis aangekomen kon het niet snel genoeg gaan, honden moesten snel, snel naar buiten en eten krijgen en de katten wisten ook niet wat er gebeurde - zijn nog nooit zoooo snel geknuffeld en gevoerd. Zelfs moeders moest snel, snel zijn ..... okee dan, omdat jij het bent mijn schatje. Lieffie kwebbelde mij de oren, bijna, van mijn hoofd, stond in de keuken opgewonden dribbelend met een dienblad klaar om alles erop te zetten. Uiteraard, want ik ben toch al 5, mocht zij de toastjes helemaal zelf smeren. Mijn kleine schat heeft er enorm van genoten, zelfs zooooo veel dat we de dag erna ook weer "getoast" hebben.


Klik op foto voor groot formaat


Klik op foto voor groot formaat


Klik op foto voor groot formaat


Klik op foto voor groot formaat


Klik op foto voor groot formaat
2 opmerkingen:

 1. Wat schrijf je toch gezellig! In gedachten was ik er een beetje bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey Marie
  wat een lieve en echt meiden achtige LO.
  Kleine dame heeft groot gelijk, ik vind toastjes ook lekkerrrrr:)
  ik vind je LO echt gezellig , vrolijk en heerlijk roze geworden..laat ik daar nou net van houden!
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen